Publicitat
Publicitat

El bar o Redención a les sales de cinema

El director Álex de la Iglesia porta els crims a la barra del bar a la seva última pel·lícula titulada 'El Bar', la violència continua amb 'Redención' un film on l'argument central gira entorn a un boxejador. 

Una setmana més repassem les estrenes de la setmana, aquest divendres 24 de març arriben set novetats a les sales, d'estils i temàtiques molt variades però amb poques opcions d'aconseguir bones posicions dins els rankings degut a les dues bèsties que lideren les taquilles cinematogràfiques. De totes les novetats una de les destacades serà 'El bar'. Álex de la Iglesia torna a estrenar pel·lícula. Aquesta vegada vol sorprendre amb un thriller, que porta per títol El Bar i que protagonitzen Mario Casas, Blanca Suárez i Carmen Machi, entre d’altres. L’acció té lloc en un bar, un dels llocs més comuns per fer societat. Dins al bar hi haurà un grup totalment heterogeni de persones, cada una amb la seva vida i la seva personalitat. No obstant això, tot s’acabarà truncant quan una d’aquestes persones, quan surt per la porta de l’establiment, rep un tret mortal de bala, deixant atrapats dins totes aquelles persones que havien entrat.

Una de les altres destacades de la setmana és 'Redención' d'Antoine Fuqua film que arriba amb casi tres anys de retard a les nostres sales,  protagonitzat per Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker i Rachel McAdams. En aquest film, Billy 'El Grande' Hope, campió del món de boxa  ho ha aconseguit tot: una impressionant carrera, una dona perfecte, una filla adorable i un estil de vida amb tot tipus de luxes. La seva dona viu preocupada per l'estil de lluita del seu campió i també per la seva salut. Amb diversos intents fallits per abandonar aquest esport , Billy Hope toparà amb un gran obstacle el campió colombià Miguel Escobar.Abandonat pel seu màneger, Hope tocarà fons fins que troba un decadent gimnàs local on hi veu un futur, per la seva pròpia redempció i recuperar la confiança dels que més estima. 

Un altre thriller que arriba als cinemes és 'La cura del bienestar' de Gore Verbinski amb Dane DeHaan, Jason Isaacs, Celia Imrie, Susanne Wuest i Mia Goth. 

Ja fa tres anys de l’última pel·lícula del director Gore Verbinski, El llanero solitario. Ara torna amb una nova, i d’allò més particular, pel·lícula. Almenys això és el que denota el material publicitari que l’acompanya.

En aquest film, un jove i ambiciós executiu li encarreguen la missió de recollir al director de la seva empresa  qui va marxar a un idíl·lic i enigmàtic centre de benestar, situat a una àrea remota. No obstant això, el jove de seguida veu que els tractaments d’aquesta clínica no són del tot convencionals, i quan comença a tibar els fils, serà ell el que quedarà atrapat en els fils de l’aranya. Se li diagnosticarà la mateixa malaltia que sembla que tots els hostes del centre pateixen i per la qual tots esperen la cura. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar