Publicitat
Publicitat

La ubet organitzarà una desfilada de models per Sant Joan

La unió de botiguers ha celebrat la seva assemblea anual. Entre el més destacat hi ha una nova activitat, una desfilada de models quie es presentarà per Sant Joan. També es comunicava al socis que l'entitat es desvincula de l'organització del Triumvirat i la voluntat de contractar un professional que promogui i executi les decisions de la Junta.

La Unió de botiguers i empresaris turístics de l'Escala, la UBET, ha programat una desfilada de models que es farà per Sant Joan, el 24 de juny, i l'escenari escollit en un principi és La Riba.L'objectiu principal és introduir un nou tipus activitat, que en aquest cas servirà de tret de sortida a l'estiu.S'explicava a l'assemblea anmual de l'entitat.Per fer aquesta activitat es contractarà una empresa professional del sector que en farà tot el muntatge i posarà els models, tot i que és previst que les persones de l'Escala que hi vulguin participar també puguin passar per la passarel·la.

La desfilada , a petició dels socis, podrà incorporar algun altre espectacle de petit format.Un altre punt destacat de l'assemblea va ser l'anunci que la UBET deixa de ser organitzador del Triumvirat Mediterrani.Des de la Junta es pensa que amb el pas de les edicions la participació dels comerciants s'ha perdut.Des de la Junta també es va proposar començar a pensar en la possibilitat de contractar un servei de dinamització, que amés de donar a conèixer les activitats de la UBET, s'encarregui d'executar els projectes.

Pel que fa a la resta d' activitats que s'organitzen, com les habituals de l'estiu,el rasca-rasca, el mercat de Nadal, el sorteig de viatges o el cagatió,  es mantenen d'anys anteriors.Les dues edicions de la botiga al carrer s'han programat per l'1 de maig i l'11 de setembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar