Publicitat
Publicitat

ERC vol que es protegeixi la posidònia del Cargol

ERC de l'Escala proposa un doble boiat a l'entorn de la roca del Cargol per protegir la posidònia. Els republicans lamenten que el govern municipal no hagi inclòs encara aquesta proposta al Pla d'Usos de Platges, malgrat que fa anys que ho demanen.

El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de l'EScala fa anys que demana fer una aposta ferma per protegir la zona de posidònia que envolta l'emblemàtica Roca del Cargol, a no més de 200 metres de La Platja, sense que fins ara aquesta reivindicació hagi estat atesa. Per als republicans, els fons marí de l'Escala és un tresor que cal cuidar i potenciar perquè els visitants en gaudeixen com un atractiu turístic més.

La proposta passaria per instal·lar un doble boiat per evitar que les barques hi fondegin.

Amb la modificació plantejada s'aconseguiria, segons els republicans, protegir la posidònia, ampliar els metres de Via Brava i crear una nova àrea on els banyistes podrien practicar snorkel, ampliant així l'oferta d'activitats nàutiques.

La proposta es fa cada any més o menys per aquesta època, que és quan es tramita el pla anual d'usos de platges.

Per al portaveu d'ERC aquesta proposta no hauria d'ocasionar cap maldecap per als propietaris d'embarcacions de lleure.

El pla d'usos de platges per a la temporada d'estiu 2017 està aprovat provisionalment. ERC pretén que aquesta modificació s'hi inclogui abans de la seva aprovació definitiva.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar