Publicitat
Publicitat

El PlayBack celebra 30 anys

El PlayBack de veterans de l'Escala ha celebrat la seva edició número 30. Dins el repertori s'han pogut reviure temes d'altres edicions. L aprincipal novetat ha estat en la presentació, a càrrec de l'actor escalenc Jordi Serra.

Celebrant 30 musicals, amb aquest nom, recordant les 30 edicions celebrades fins ara es va celebrar un nou PlayBack del grup de veterans de l'Escala.La gran novetat d'enguany ha estat el canvi en les presentacions.Durant molts anys el PlayBack l'havien presentat Josep Vilabrú i Paquita Saballs, que ho han deixat per diversos motius.Justament, a la mitja part del divendres, Conxi Galindo, que anunciava que aquest ha estat l'últim any a l'escenari. i Josep Falgàs, entregaven un ram de flors a Paquita Saballs en agraïment pels anys que ha col·laborat al PalyBack.Aquest 2017 l'encarregat de presentar ha estat l'actor escalenc Jordi Serra, que imitant una dona gran que apareixia per casualitat, donava pas a les actuacions d'una manera ben especial, interactuant amb el públic, que no va parar de riure i aplaudir.Pel que fa a les actuacions es van dividir en dues parts amb dotze temes cadascuna, on es barrejaven cançons interpretades durant els 30 anys d'història del PlayBack.Van passar per l'escenari artistes con celia cruz, Peret, Elena Gadel, el conjunt Geriona , l'espectacular Barcelona amb Montserrat Caballé i Freddie Mercury i musicals de sempre i també actuals, com el guardonat a la darrera edició dels premis Oscar, el La La Land.Van sorprendre a tothom l'actuació final del musical Priscilla o la versió ben especial de Las Ketchup i l'Aserejé.

Dissabte i diumenge es van omplir tres quartes parts de la sala del CER i diumenge es van esgotar les entrades.

El nombre d'entrades venudes ha estat superior a l'any anterior, per l'organització l'inici de la remuntada d'aquesta activitat, que es suma als comentaris en positiu del públic que hi va assistir. S'espera millorar encara més a la proper edició.

Són 30 anys de PlayBack, i com s'explicava al principi, 30 anys amb moltes experiències viscudes en una activitat on han nascut amistats, algunes transformades en parelles i una nova generació que ha d'esser el futur d'aquesta activitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar