Publicitat
Publicitat

Felicitació de l'Ajuntament als voluntaris de Protecció Civil

L'Ajuntament de l'Escala fa un agraïment públic a la tasca dels voluntaris de protecció civil. L'associació ha rebut enguany una menció de la Generalitat pels seus deu anys de servei.

El regidor de serveis, Robert Figueras, s'ha reunit aquesta setmana amb el president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. Una trobada en la qual es va fer una posta en comú de les responsabilitats i tasques que assumeix l'associació al llarg de l'any. La reunió es va dur a terme al local de l'associació, als baixos de Can Masset i en el transcurs de la qual els voluntaris van mostrar al regidor la menció honorífica que la Generalitat amb motiu dels 10 anys d'existència de l'associació.

L'ASsociació, presidida per Joan Costa, actualment té 21 voluntaris en actiu, si bé està oberta a noves incorporacions. Ara mateix estan pendents de rebre de part de la Direcció General de Protecció Civil tres equips de Xarxa Rescat.

Una delegació de l'associació de protecció civil serà entrevistada a l'espai La Plaça, de Ràdio l'Escala, dijous de la setmana vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar