Publicitat
Publicitat

Una vuitantena d'alumnes al concurs de recitació d'Òmnium Cultural

Una vuitantena d'alumnes de primària de l'Escala reciten poemes en el concurs de recitació d'Òmnium Cultural. L'acte es va fer a la sala polivalent de la Llar del Jubilat. Els millors de cada curs accediran a la fase final que es farà al teatre El Jardí de Figueres.

La massiva assistència de públic que va omplir la sala polivalent de la llar del Jubilat divendres passat en l'acte del Premi Maria Verdaguer de recitació que convoca cada any Òmnium Cultural de l'Alt Empordà, va deixar pal·lès que la poesia no sempre és un genere minoritari. A l'edició d'enguany van participar-hi 76 alumnes de les escoles de primària de l'Escala. D'aquests, el grup majoritari era el de primer de primària, amb vint alumnes. Un per un anaven pujant a la tarima per recitar el poema que havien treballat prèviament a classe.

Hi haurà tres premis per a cada edat. El lliurament es farà el 14 de maig al Teatre El Jardí, de Figueres. La lectura d'enguany estava emmarcada en el 38è Concurs per a la Joventut de l'Alt Empordà de treballs literaris, socials i científics. Un concurs que aquest any està dedicat a l'escriptor altempordanès Josep Pous i Pagès.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar