Publicitat
Publicitat

Bona participació i bon temps a la jornada Dones al Mar del CNàutic

Una cinquantena de participants a la jornada Dones al Mar, del Club Nàutic. Es va fer dissabte i van poder practicar una jornada de padel surf, de vela i altres activitats dirigides del club. Organització i participants en fan un balanç molt satisfactori.

El bon temps del cap de setmana va afavorir que la jornada de portes obertes al Club Nàutic dedicada a les dones fos ben exitosa. Les 47 dones que s'hi van inscriure van poder fer un tastet, amb de les activitats nàutiques del club, com una sortida amb pàdel surf o a vela.

Dones al mar és una activitat del Club Nàutic de l'Escala que dóna suport a la Jornada d'Esport Femení que es celebra en un àmbit gironí, amb l'objectiu de reivindicar i donar rellevància al paper de la dona en l'esport nàutic.

La jornada ha estat més curta que l'any passat, en la mesura que enguany s'han concentrat totes les activitats al matí. Amb tot, la participació ha estat quasi idèntica.

L'ambient que va regnar en totes les activitats va ser molt positiu i satisfactori. Fins el punt que pot haver propiciat que alguna de les seves participants hagi descobert un món d'activitats per a practicar de forma regular.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar