Publicitat
Publicitat

L'artista cordovès Gonzalo Rodríguez guanya la 19ena Beca Internacional de Primavera de l'Escala

L'artista cordovès Gonzalo Rodríguez és el guanyador la 19ena edició de la Beca Internacional de Primavera de l'Escala. Enguany, el certamen ha tingut una participació inusualment alta: 70 projectes de 75 artistes que procedeixen de 18 països diferents, tot un èxit. L'artista s'instal·larà a la Casa dels forestals de Sant Martí d'Empúries el mes que ve.

L'artista Gonzalo Rodríguez Gómez, de Bélmez, Córdova, ha estat escollit pel jurat com a guanyador de la dinovena edició de la Beca Internacional de Primavera de l'Escala, amb el projecte "La llum que broda la nau". González ha guanyat diversos premis, beques i residències artístiques els darrers anys a diferents països, i ja va ser finalista de la Beca Internacional de Primavera de l'any passat. 

Aquesta edició ha estat de les que més projectes ha rebut la Beca de Primavera. Si l'any passat havia rebut 7 sol·licituds, enguany la xifra ha pujat fins a les 70 enviades des de tot el món: Japó, Mèxic, Rússia, Sudàfrica, Nova Zelanda, Cuba o Argentina.

Gonzalo Rodríguez s'instal·larà a partir de l'abril, i durant tres mesos, a la Casa dels Forestals de Sant Martí d'Empúries. La beca també inclou una ajuda de 2.000 euros per a despeses. Per a l'alcalde de l'Escala, aquesta edició és la de l'impuls definitiu de la beca.

El jurat de la beca està format per Manolo Sierra, Francesc R. Oretó, Enric Tubert i Josep Maria Simon.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar