Publicitat
Publicitat

La temporada de clàssics 2017 tindrà 18 concerts

L'associació cultural Pau Casals fa pública la programació de Clàssics l'Escala Empúries per aquest any. Un total de divuit concerts, mantenint l'església de sant martí com a seu principal. També s'han programat dos concerts a l'església de sant Pere i dos més a l'Alfolí de la Sal.

La temporada de concerts clàssics a l'Escala engegarà per Setmana Santa, el diumenge 16 d'abril amb el quartet "Nel Quore" i s'allargarà fins al mes de desmbre, amb el concert de Nadal que protagonitzarà el Cor da Capo de Barcelona.

L'església de Sant Martí d'Empúries serà un any més el centre neuràlgic per als concerts de clàssica. Catorze dels divuit concerts programats es faran en aquest espai idoni per a la música clàssica en format de cambra.

Els concerts de més dimensió es faran a l'església de sant Pere de l'Escala. Un a l'agost, amb l'orquestra Haëndel Festival amb l'espectacle "Música aquàtica i pels reials focs d'artifici" sota direcció del Horst Sohm, tot un referent cada estiu a l'EScala; i l'últim concert de l'any, el 8 de desembre.

També es continuarà programant a l'Alfolí, en el cicle d'hivern. Enguany només dos concerts, el del 14 d'octubre amb el Trio Rodin i el novembre amb l'espectacle "L'havanera, entre dos mars", amb Antoni Mas al piano, acompanyant la veu de la soprano Indira Ferrer.

Per calendari, els concerts es reparteixen en dos a la primavera (quartet Nel Quore per setmana santa; i Trio Friedrich interpretant les quatre estacions, el 30 d'abril); deu concerts a l'estiu, entre sant joan i el 9 de setembre; tres a la tardor (dels quals un a sant martí d'Empúries i dos a l'Alfolí) més el concert de nadal a l'església de Sant Pere de l'Escala com a cirereta final.

L'entrada per a tots els concerts té un preu de 15 euros, si es compra anticipadament; 18€ a taquilla. NOmés un dels concerts, el de l'orquestra de Hosrt Sohm té un preu més car, 18 € anticipada - 21 a taquilla.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar