Publicitat
Publicitat

Portes obertes a l'Esculapi

Durant aquesta setmana els centres educatius escalencs d'infantil i primària fan jornada de portes obertes per mostrar als pares dels futurs alumnes com són els centres i quin és el mètode de treball. El primer en fer-ho ha estat l'Escola l'Esculapi i demà divendres a la tarda serà el torn de l'Escola Empúries.

Una trentena de pares i mares han assistit a la jornada de portes obertes a l'Escola l'Esculapi, que pel curs vinent disposa de 23 places a P3.Des de l'equip directiu s'ha ofert una xerrada informativa explicant el projecte del centre, on els pares han pogut anar preguntant els dubtes que sorgien.Del projecte del centre en destaca el mètode de treball per ambients, amb el que cada nen treballa al seu ritme i en el que més li agrada.

Després de les explicacions s'ha passat a fer una visita als diferents espais del centre, des de les aules dedicades a cada ambient fins al gimnàs o els espais de lleure.Els pares explicaven que han tingut molt bones sensacions.{Eva Herrera i Agustí Pou, pares que han participat a la visita}}Les preinscripcions a infantil, primària i secundària dels centres educatius escalencs s'han de formalitzardel 23 de març al 4 d'abril.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar