Publicitat
Publicitat

Nova edició del Rodajoc a l'Escala

230 nens i nenes de diferents escoles de primària de l'Escala i de 5 municipis del voltant han participat aquest matí en una nova edició del Rodajoc. Aquest any la temàtica escollida ha estat el turisme sostenible. Cada activitat tenia relació amb el turisme i també en un municipi concret. Així, per exemple, es podia trobar el paracaigudisme d'Empuriabrava.

Aquest matí 230 nens i nenes han participat en una nova edició del Rodajoc a l'Escala. Es tracta d'alumnes de les escoles de l'Escala, Camallera, Bàscara i el ZER Tramuntana que inclou Viladamat, Vilamacolum i Ventalló. Consisteix en passar un matí divertit a la plaça Catalunya: els nens i nenes es divideixen en grups en què es barregen procedències i, tutelats per dos estudiants de l'institut El Pedró de l'Escala, van participant dels diferents jocs que els mestres han pensat. Laia Martínez, coordinadora del Rodajoc a l'Escala, explica que les activitats d'enguany tenen relació amb el turisme sostenible.

Els nens i nenes van rotant de manera que tots hauran participat en totes les activitats. Cada estació és un municipi en concret que s'ha relacionat amb un joc. Algunes de les propostes són més tradicionals, com les curses de sacs o jugar a atrapar, però d'altres són més enginyoses, com el paracaigudes, la Batuscala o els peus d'ànec.

L'objectiu del Rodajoc és que els nens i nenes de l'Escala i dels municipis del voltant que d'aquí uns anys coincidiran a l'institut El Pedró es coneguin abans de compartir pupitre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar