Publicitat
Publicitat

Sopa de Cabra és el cap de cartell de la desena edició del Festival Portalblau

Sopa de Cabra serà el cap de cartell del Festival Portalblau, 2017, que enguany arriba a la desena edició. Actuaran el divendres 28 de juliol a Empúries. Les entrades surten a la venda avui, a la pàgina web del festival. Costen 25 euros, 30 a taquilla.

El divendres 28 de juliol els mítics Sopa de Cabra actuaran a la desena edició del Festival Portalblau de l'Escala, el festival de música i art de la mediterrània. L'actuació serà a l'Àgora Grega del jaciment d'Empúries, un espai que ja l'any passat va acollir a Pablo Milanés i Rozalén. El concert s'emmarca en la gira de petit format "Sopa de Cabra tanca el cercle", prèvia a una aturada per començar a plantejar un nou treball. Els gironins presentaran un nou espectacle de grans èxits. I Portalblau ha estat un dels festivals escollits, dels pocs escenaris de la Costa Brava que acolliran el grup.

El concert començarà a les 22.30 h i serà a peu dret. Les entrades surten a la venda avui. 

El concert de Sopa de Cabra formarà part del cartell d’una edició molt especial del festival Portalblau que aquest any compleix el seu desè aniversari. A principis del mes de maig es donarà a conèixer la resta de la programació.

D’altra banda, l’Ajuntament de l’Escala acaba d’ajudicar la gestió del festival a l’empresa Link Produccions per a les tres properes edicions. Aquesta mesura té per objectiu consolidar l’oferta del festival i situar Portalblau com un dels principals esdeveniments musicals de l’estiu a la Costa Brava. Portalblau és el festival d’estiu de l’Escala que se celebra els mesos de juliol i agost, amb vocació mediterrània i obert a artistes de tot el món.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar