Publicitat
Publicitat

Menció honorífica per a l'associació de voluntaris de protecció civil

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de l'Escala és una de les vuit reconegudes amb la menció honorífica de la Generalitat. La va rebre dissabte a Ripoll en el marc del Dia del Voluntari de Protecció Civil.

Ara fa deu anys que es va crear l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de l'Escala. La setmana passada, en la sessió plenària de l'Ajuntament es va actualitzar el llistat de membres que en formen part. I dissabte, el col·lectiu va ser reconegut amb una menció honorífica de la mà del director general de Protecció Civil de la Generalitat, Joan Delort. El reconeixement es va fer en el marc de la cinquena edició del Dia del Voluntari de Protecció Civil, celebrat a Ripoll. Amb la de l'Escala, es van reconèixer set altres associacions que compleixen deu anys. Són les de Lloret, Castell-Platja d'Aro, Campdevànol, Ripoll, Santa Perpètua de Mogoda, Breda i l'Ametlla de Mar.

L'associació de l'Escala té actualment 21 voluntaris en actiu. El seu president n'està satisfet, tot i que no s'està de fer una crida per animar noves incorporacions.

Al llarg dels deu anys que fa que es va formar, l'associació ha fet tasques molt diverses. Des de les més visibles en actes públics com la cantada d'havaneres o el carnaval fins a d'altres de manteniment i prevenció.

Queda però molt camí per recórrer en el sí de l'associació i molts aspectes a millorar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar