Publicitat
Publicitat

L'Escala programa un viatge a Almedinilla

L'Ajuntament de l'Escala treballa pe fer un viatge a Almedinilla per Setmana Santa. La visita a la població cordovesa agermanada es faria conjuntament amb LLagostera, on també viuen molts ciutadans amb orígens al municipi andalús.. Ho comentava l'alcalde Víctor Puga a la Casa de la Vila de canal 10 on també comentava que aquesta setmana es decideix què es fa amb les troballes de l'edifici del Salvavides.

Aquesta setmana l'ajuntament de l'Escala farà públic quin serà el futur de les restes de l'antic edifici del Salvavides descobertes durant les obres que s'estan fent a La Punta.

Durant molt anys aquest edifici va ser el punt de partida d'embarcacions que sortien per ajudar les barques de pesca quan tenien dificultats per arribar a port degut al mal temps o a qualsevol altre entrebanc.

Ara tècnic i arqueòlegs han de decidir.

Un altre dels temes tractats va se la possibilitat d'organitzar un viatge a la població agermanada d'Almedinilla a Còrdova.

L'agermanament es duia a terme el 2009 amb un primer gran viatge a terres cordoveses l'any 2014 on es desplaçaven 40 escalencs amb una nodrida representació municipal.

Des de llavors els contactes han continuat.

Ara , aprofitant també la bona relació que Almedinilla té amb LLagostera, s'està treballant per organitzar un viatge conjunt que podria ser per Setmana Santa.

A La Casa de la Vila Víctor Puga també parlava d'energia, mostrant-se molt satisfet per l'adhesió al Consorci Català pel Desenvolupament, que té signat un conveni amb Endesa.

Durant el programa també es parlava de joves, L'alcalde estava satisfet per tot el que s'està aconseguint, amb la posta en marx de l'Esbotzada i les activitats que s'estan programant.

L'ajuntament col·labora però també demana implicació del sector juvenil.

.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar