Publicitat
Publicitat

Comencen els assajos del Via Crucis Vivent

Comencen els assajos del Via Crucis Vivent de divendres sant. Serà el novè any de representació a l’Escala. La novetat d’enguany és que no hi ha novetats respecte l'any passat.

Els carrers de l'Escala, entre la plaça de l'Església i la Mar d'en Manassa, reviuran un any més el Via Crucis Vivent de l'Escala, promogut des de l'associació cultural El Rossetó. Per a fer-lo possible, aquesta setmana han començat els assajos. Divendres passat es va fer la reunió per als actors on s'exposà el calendari d'assajos i tots els detalls perquè tot funcioni com és previst. Serà el primer any sense cap modificació ni de guió ni de recorregut.

Els primers assajos es fan per escenes. No és fins la setmana prèvia a Setmana Santa que es programen els assajos complets. Els dies previs a la representació, assajos generals.

La d'enguany serà la novena edició del Via Crucis Vivent de l'Escala. Nou anys en el transcurs dels quals l'espectacle s'ha fet un lloc entre els múltiples espectacles populars que es fan arreu per setmana santa.

Al Via Crucis Vivent de l'Escala hi participen ... persones. La representació es fa el divendres sant a partir de les deu de la nit. Comença a la plaça de l'Església amb l'escena de la condemna de Jesucrist i culmina a la Mar d'en Manassa amb la crucifixió.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar