Publicitat
Publicitat

Campus jove per a nois i noies de 14 a 16 anys

Amb el lema "Fes-te'l teu - Embarca-t'hi", neix el Campus Jove de l'Escala. Pensat per a joves nascuts entre els anys 2000 i 2004, s'ha creat amb la voluntat de cobrir un buit per als adolescents que no poden anar als casals d'estiu però tampoc entrar al mercat laboral.

L'Àrea de joventut obrirà l'estiu vinent una activitat d'oci juvenil per a la franja de nois i noies de 14 a 16 anys. És el Campus Jove "Fes-te'l teu". El Campus jove es farà els matins i alguna tarda dels mesos de juliol i agost. Des de l'Ajuntament s'ha considerat que era una oferta necessària. La iniciativa surt de la demanda de pares o joves d'aquesta franja d'edat en els anys previs a poder entrar al mercat laboral.

El Campus Jove va ser una de les propostes estrella sorgides de les assemblees de joves celebrades des de l'activació del punt juvenil. Divendres passat se'n va fer una reunió informativa per a pares i joves, on es van exposar tots els detalls de calendari, requisits, activitats que es duran a terme o inscripcions, que s'obriran l'última setmana d'aquest mes.

El campus jove s'ha batejat amb el nom de "Fes-te'l teu", un nom que reflecteix, de fet, una de les voluntats de partida d'aquesta iniciativa: que els joves siguin actius a l'hora de proposar activitats i iniciatives.

El campus es farà en horari matinal més una tarda. Cada setmana hi haurà dues sortides un dia de platja i una excursió. Tot plegat, pensat i adaptat per a la franja d'edat adolescent.

Les inscripcions s'obriran l'últim dilluns d'aquest mes de març i es podran fer fins al 7d'abril, en horari de tarda, a l'Espai Jove l'ESbotzada. S'obriran un màxim de 40 places i no es tiraria endavant si no s'arribés a un mínim de 24.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar