Publicitat
Publicitat

Els alumnes de 3r C de l'escola Empúries visiten l'ajuntament

Els nens i nenes de la classe de 3r C de l'escola Empúries han visitat les dependències de l'Ajuntament de l'Escala. En la seva trobada amb l'alcalde, els alumnes li han fet arribar la seva preocupació per l'augment de caques de gos a la via pública.

Com ja van fer fa uns dies els seus companys, els nens i nenes de la classe de 3r C de l'escola Empúries han visitat l'ajuntament de l'Escala. L'excursió forma part de l'estudi que han fet aquests dies del municipi i les administracions. La visita dels alumnes ha començat a la sala de plens, on, talment com si fossin regidors, podien formular les preguntes i comentaris que vulguessin a l'alcalde, després d'haver-les treballat a classe.  

A més d'aquesta llista de preguntes i propostes, els nens i nenes han fet arribar a l'alcalde la seva preocupació per l'increment de caques de gos a la via pública. 

Després de la sala de plens, la visita ha continuat per les diferents dependències de l'Ajuntament. Una experiència que ha agradat molt als nens i nenes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar