Publicitat
Publicitat

Lobezno i El guardián invisibles a la pantalla gran

La flamant guanyadora de l'Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa  'El viajante' arriba als cinemes, també ho fan la producció catalana 'Neckan' i el carismàtic Lobezno.

Donem la benvinguda al mes de març amb nous llançaments cinematogràfics. Després de la ressaca dels Oscars amb una gala accidentada al final, amb un embolic de sobres que encara s'ha de resoldre el món del setè art continua i aquesta setmana ho fa amb dues estrenes destacades que lluitaran per aconseguir la primera posició de la taquilla.

El mes de març ha estat l'escollit per ser el retorn dels superheoris a la gran pantalla. El primer en arribar serà Lobezno amb la seva última  aventura 'Logan', el personatge més carismàtic dels mutants X-Men i el seu actor protagonista Hugh Jackman, s'acomiaden amb aquesta última entrega després de 17 anys personificant  el mític muta invencible de grans urpes. La tercera entrega en solitari de Lobezno està basada en els còmics El Vell Logan. La popular sèrie de còmics escrita per Mark Millar conté 8 números i va ser publicada per Marvel entre 2008 i 2009 i precisament van donar un final a la història del personatge, un fet ideal per concloure les aventures del Logan de Hugh Jackman. La trama se situa a l’any 2029 i el protagonista del film es troba allunyat del seu alter ego, abatut i entregat a al beguda. Logan porta una vida més o menys tranquil·la però l’aparició d’una misteriosa noia demanant ajuda el faran tornar a treure les urpes.

Una de les estrenes de la setmana serà 'El guardián invisible“. Thriller espanyol dirigit per Fernando González Molina, qui alhora adapta a la gran pantalla  el llibre del mateix nom de Dolores Redondo qui va acabar fent una trilogia coneguda com  Trilogia del Baztan, falta confirmar si s'adaptaran a la gran pantalla els tres llibres o només el primer. Marta Etura ha estat la candidata per posar-se les bótes de la inspectora Salazar i endinsar-se a les profunditats dels boscos que acompanyen el riu Baztan en el seu pas per Elizondo i la geografia navarresa. Al marge del riu apareix el cos d'una adolescent que es relaciona amb una assassinat perpetrat un mes enrere. La inspectora Amaia Salazar dirigeix la investigació, que la durà al poble on va créixer i del qual ha intentat fugir tota la vida, Elizondo. Enfrontada amb les complicades derivades del cas i els seus propis fantasmes, la investigació és una carrera contrarellotge per trobar un implacable assassí, en una terra avesada a les supersticions i la bruixeria.

I sense saltar de continent i continuant amb el cinema del país arriba 'Neckan' antiga paraula hebrea que significa venjança. Gonzalo Tapia dirigeix aquest thirller protagonitzar pel televisiu  Pablo Rivero.Abril de 1965. Últims dies de la presència espanyola a Marroc. Santiago, un jove advocat i fill adoptiu d'un important polític franquista arriba a Tetúan, capital del protectorat. La seva missió és trobar una família que podria ser la seva. Setmanes abans un anònim l'havia guiat fins aquí amb un correu i una fotografia. Però de cop s'adona que tot forma part d'un misteriós trencaclosques amb difícil sortida. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar