Publicitat
Publicitat

Fences i T2 Trainspotting a la gran pantalla

Denzel Washington es posa davant i darrere la càmera a ‘Fences’ i Danny Boyle torna vint anys després amb la seqüela de ‘Trainspotting’

Final de mes i amb ell 5 estrenes a les cartelleres cinematogràfiques. '50 sombras más oscura' segueix funcionant amb bon nivell de públic a la taquilla espanyola, 'Lego Batmana' ho fa amb el públic més petit. Les estrenes de la setmana no arriben amb molta força per esgarrepar les primeres posicions, pero la seqüela de 'Trainspotting' podria donar la campanada. 

El 23 de setembre de 1996 s'estrenava Trainspotting, ara 20 anys més tard arriba a la gran pantalla la seqüela 'T2 Trainspotting' de nou dirigida per Danny Boyle i amb Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle i Ewen Bremner repetin en els seus papers originals. No cal dir que la pel·lícula ha despertat molta expectació donat que l’any 1996 va suposar una autèntica revolució no tant en el moment de la seva estrena com en els anys posteriors. Recordem que el film va recaptar 48 milions de lliures i va costar uns 2 milions.  Després de 20 anys Mark Renton torna a casa, allà l'esperen els seus vells amics però també: la pena, l'alegria, l'odi, l'amistat, l'amor, la por, els remordiments, l'autodestrucció i el perill de mort. Tots ells preparats per unir-se al ball d'una nova oportunitat , els vídeos porno gravats en zones clandestines dels pubs de la ciutat amb els propis clients com a actors. Noves drogues, noves addiccions, noves xarxes socials, nous problemes… i velles glòries. Tot plegat sembla que respectant l’essència i la bogeria de la primera part i amb l’al·licient de tornar a veure els mateixos perdedors i veure com ho continuen sent… o no? 

{{ tall -- T2 }}

Els amants del cinema tenen una cita amb 'Fences' pel·lícula nominada als Oscars i amb ella hauran arribat a casa totes les pel·lícules que el diumenge poden obtenir alguna de les estatuetes daurades. L’actor Denzel Washington porta al cinema l’adaptació de l’obra de teatre Fences d’August Wilson. El cineasta, alhora interpreta el paper protagonista juntament amb Viola Davis. La història és un drama que tracta el tema del racisme i està ambientada als anys 50 on un pare afroamericà lluita contra els prejudicis racials als EUA, mentre mira de tirar endavant amb la seva família i fer front a esdeveniments que seran claus a la seva vida. De jove era una promesa del beisbol i somiava amb viure de l'esport però la vida i el seu color de pell en una època complicada li van amargar la vida i ell descarrega aquest odi i amargo a la seva família, sobretot el seu fill. 

I per aquells que busquen un cinema més fresc per passar una bona estona, aquesta setmana arriba 'Es por tu bien' comèdia espanyola dirigida per Carlos Therón. Amb José Coronado, Javier Cámara, Roberto Álamo, i Pilar Castro.El pitjor malson per un pare és veure com la seva filla creix i li presenta el xicot... per qualsevol pare serà un home poc adequat per la seva filla. Aquest dia es el que ha arribat per Arturo, Poli i Chus. Cap dels tres xicots és suficient per les seves filles per això uneixen forces, per aconseguir alliberar-se d'ells. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar