Publicitat
Publicitat

Projecte per urbanitzar el carrer Sàlvia i adjacents

Aquest any s'urbanitzarà un nou sector de l'Escala. Es tracta dels carrers Sàlvia i Camp Rabassa 20 i 28, que engloba una vintena de veïns. Es pavimentaran els carrers i s'instal·laran els serveis bàsics. 

Al ple celebrat a finals de gener, l'Ajuntament de l'Escala va aprovar inicialment el projecte d'urbanització del carrer Sàlvia i els passatges Camp Rabassa 20 i 28. Aquests tres vials no tenen sortida i només hi ha una petita part urbanitzada. Amb aquesta actuació es milloraran els serveis i es pavimentarà els vials, a més de connectar-los de manera que es doni sortida a tots tres. El projecte també preveu resoldre els problemes d'acumulació d'aigua en aquesta zona, amb una millora de la xarxa d'aigües pluvials. 

En total, es beneficiaran d'aquesta urbanització una vintena de veïns. La inversió prevista és de 271.446 euros i contempla l'aplicació de contribucions especials als veïns afectats. L'equip de govern preveu poder iniciar les obres aquest any 2017.

Tots els grups polítics amb representació al ple municipal van votar a favor d'aquest projecte, a excepció del regidor del PP.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar