Publicitat
Publicitat

Projecte pati a l'Escola Empúries

L'Escola Empúries està desenvolupant el que s'ha anomenat projecte pati. Amb aquest projecte els alumnes estan contruint un pati a la seva mida. Compta amb el suport de l'ajuntament d el'Escala.

L'Escola Empúries està en ple procés d'implantació del Projecte Pati.La idea va sorgir  dels mateixos alumnes, que van proposar quines són les activitats de les que volen gaudir en el temps de lleure, després de constatar que sovint hi havia conflictes  a l'hora d'ocupar segons quins espais.Un túnel verd instal·lat al pati principal n'és un exemple.El procés ha comptat amb la participació dels pares, que són ta,mbé a la comissió de seguiment del projecte.

El projecte. de dos anys de durada,  incorpora un bon gruix de propostes que ja estan acabades i d'altres que es van tirant endavant.

Des de l'ajuntament de l'Escala es col·labora amb dues aportacions de 2500 euros, una el 2017 i una segona el 2018.De seguida s'hi va apostar pels valors que representa i pel procés participatiu que s'ha dut a terme.En el cas del túnel verd, tota la mainada està alerta per veure com quedarà quan les plantes hagin florit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar