Publicitat
Publicitat

L'alberg d'Empúries esgota les places disponibles del programa Vacances en família

L'alberg d'Empúries esgota el centenar de places que havia posat a disposició del programa social Vacances en família per al torn de Setmana Santa. Es tracta d'una iniciativa de la Generalitat per afavorir les vacances en un entorn de lleure i en convivència amb altres famílies. 

Una part essencial de la Xarxa d’Albergs Socials de Catalunya, el Xanascat, és la funció social que desenvolupen. Amb l'objectiu de fomentar-ho, els albergs acullen diferents programes perquè en puguin gaudir joves, escolars, famílies i també el teixit associatiu. Aquí s’emmarca el programa Vacances en família, que la Generalitat ofereix des de l'any 2005. El programa es desenvolupa en 33 albergs en diferents èpoques de l’any i de diferent durada. En total, s’ofereixen 67 períodes d’estada repartits en Setmana Santa, estiu, els diversos ponts al llarg de l’any i els caps de setmana. Està adreçat a famílies amb fills menors de 18 anys i els permet gaudir de tarifes especials. L’objectiu és potenciar el lleure familiar fomentant la convivència amb altres famílies. 

Com a novetat d'aquest any, s'incorporen diferents subprogrames dirigits a famílies i col·lectius vulnerables.

La primera tongada de Vacances en família és ara per Setmana Santa. I a l'Escala, l'alberg d'Empúries va esgotar les places de seguida. L'equipament posa a disposició del programa les 20 habitacions reduïdes.

Les tarifes d'aquest 2017 es congelen i són les mateixes que l’any passat. I s'introdueix una tarifa especial per a persones majors de 65 anys, amb l’objectiu de facilitar les relacions familiars intergeneracionals. En aquesta tretzena edició de Vacances en família, s’ofereixen més de 54.300 places per a un total de 10.500 famílies amb fills menors de 18 anys.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar