Publicitat
Publicitat

El Patronat de Turisme presenta els clubs de màrqueting a l'Escala

El Patronat de Turisme Girona-Costa Brava ha presentat a l'Escala els clubs de màrqueting turístic. Tenen un funcionament semblant als paquets d'experiències i n'hi ha de diferents tipus: de cultura, natura o gastronomia.

A petició de l'Ajuntament de l'Escala, el Patronat de Turisme Girona-Costa Brava ha presentat als empresaris escalencs els clubs de màrqueting turístic que ha creat l'entitat. Es tracta d'un instrument concebut per desenvolupar el producte en el seu vessant turístic, de manera conjunta amb tots els organismes públics i privats que ho desitgin. Hi ha diferents tipus de club, en funció de la temàtica: cultural, enogastronomia o de natura i turisme actiu. I funcionen com els paquets d'experiències: agrupen diferents activitats de diferents municipis, la qual cosa permet arribar a més públic. Per la regidora de turisme de l'Escala, Marta Rodeja, és important que l'Escala entri a formar part d'aquests clubs de màrqueting.

A la sessió explicativa, que s'ha fet a l'oficina de turisme, hi han assistit una desena d'empresaris turístics de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar