Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament dóna 3.350 euros a l'associació contra el càncer

L'Associació Catalunya Contra el Càncer ha rebut aquest matí, de mans de l'alcalde de l'Escala, una quantitat de 3.350 euros per a destinar-los en la lluita contra el càncer. Aquests diners són part del que es recapta amb els casaments civils que s'oficien al municipi.

L'Ajuntament de l'Escala ha fet un donatiu de 3.350 euros a la secció local de l'Associació Catalunya Contra el Càncer. Aquests diners són fruit de la taxa pública que el consistori cobra per oficiar els casaments civils, que en aquesta ocasió ha estat de 43 cerimònies. Fa anys l'equip de govern va decidir destinar aquests diners a finalitats solidàries.

A l'hora d'escollir l'entitat, l'alcalde explica que s'ha apostat per la lluita contra el càncer per la bona feina que fa l'associació a l'Escala i perquè es tracta d'una malaltia que cada cop té més repercussió socialment.

Un cop més, els membres de l'entitat volen agrair la solidaritat i conscienciació que el municipi de l'Escala, en aquest cas ha estat l'ajuntament, demostren cap a la lluita contra el càncer.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar