Publicitat
Publicitat

Proves competència 4art d'ESO

Es celebren a tots els instituts de Catalunya les proves de competències bàsiques de final de secundària. Entre ahir i avui les han passat els alumnes de quart d'ESO de l'Institut El Pedró. No les han trobat massa difícil.

Anunci 0s

És una prova que avalua les competències i coneixements bàsics que ha d'haver adquirit l'alumnat al final de l'educació secundària obligatòria.Els alumnes de 4art d'ESO s'examinen en competència comunicativa lingüística, que inclou llengua catalana, castellana i estrangera, en competència matemàtica i en competència cientifico-tecnològica.Els professors que controlen les proves són d'altres centres.Com en les cinc edicions anteriors de les proves, el principal problema és la comprensió lectora.

Per l'alumnat que ha participat a les proves, la científico-tecnològica és la que els ha portat més maldecaps.Les proves són de caràcter informatiu, formatiu i orientador, que busca ser una eina al servei dels centres, del professorat i de l'alumnat per tal de buscar millores en les matèries on no s'assoleixen els resultats esperats.

Comentaris del vídeo© 2018 canal10.cat - Avís legal - Contactar