Publicitat
Publicitat

El Cafè filosòfic es consolida en les activitats de la biblioteca

La bona resposta del públic ha fet que l'activitat del "Cafè filosòfic" de la biblioteca municipal de l'Escala s'hagi consolidat en la programació regular. La tertúlia es va començar a oferir al 2015 i va a càrrec de l'Escola de filosofia "El pou" de Girona.

Anunci 0s

Aquest és el tercer any que la biblioteca municipal Víctor Català de l'Escala ofereix l'activitat del "Cafè filosòfic". Està ofert per l'Escola de filosofia "El Pou" de Girona i ve a ser una tertúlia dirigida que busca despertar l'esperit crític de la gent i ajudar en l'argumentació i el discurs. Hi ha una tradició històrica en l'organització d'aquest tipus de cafès, de fet, aquesta pràctica es remunta als anys 70 i 80 en diferents països europeus. A l'Estat espanyol, va arribar a la dècada dels 90. La resposta del públic escalenc és tan bona que ja s'ha consolidat en el calendari d'activitats de la biblioteca municipal.

A cada cafè en Josep Maria Carbó exposa el tema que es tractarà. I l'elecció de la temàtica es fa per tres vies diferents. 

 

A més de la biblioteca de l'Escala, l'Escola de filosofia "El Pou" de Girona ofereix el "Cafè filosòfic" i altres activitats en diferents municipis.

Per assistir al pròxim cafè de la biblioteca de l'Escala, no cal inscripció prèvia. Sempre es fa en dimarts, de dos quarts de set a les vuit del vespre.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar