Publicitat
Publicitat

Empat entre l'Escala i Abadessenc

L'Escala empata amb l'Abadessenc i es manté a un punt del líder, El Bosch de Tosca, que també empatava al camp del Guíxols.

El Futbol Club l'Escala va perdre una bona oportunitat d'assolir el liderat del grup primer de Segona Catalana després de sumar un dels tres punts diumenge a casa contra l'Abadessenc.Els escalencs no van poder aprofitar l'empat a zero del líder, el Bosc de Tosca , al camp del Guíxols.El partit va ser disputat i entretingut amb aproximacions interessants a porteria dels dos equips.Tot i això, la primera part acabaria sense gols.Als 10 minuts del segon temps  s'avançaven els visitants. Era en una pilota llarga prolongada de cap que no va saber rebutjar la defensa local.  David Martín, sol davant d'Ureña no va fallar.El gol no va fer més que esperonar encara més l'Escala, que es va llençar a l'atac.L'Abadessenc no es quedava enrere i cada vegada que podia llençava contraatacs prou perillosos.El gol de l'empat arribava a un quart d'hora del final en una de les múltiples jugades per la banda, que en aquest cas acabaria amb centrada de Nil Pàmies i rematada de Pol Compte per sota de les cames del porter.Als últims minuts els locals haurien pogut capgirar el marcador en tres clares ocasions  d'Àlex Darnés. El jugador escalenc no va tenir el dia de cara a gol i les va desaprofitar.

Amb aquest resultat els quatre primers classificats estan només separats per un sol punt, amb el Bosc de Tosca amb 41, seguit amb 40 per Bescano, Banyoles i l'Escala. Justament, banyolins i escalencs s'enfronten diumenge vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar