Publicitat
Publicitat

Moonlight i 50 sombras más oscuras, arriben aquest divendres als cinemes

 'Moonlight', nominada a vuit Oscar, arriba aquest divendres als cinemes, l'acompanyen 'Cincuenta sombras más oscuras' i el film d'animació en català 'Batman. La Lego pel·lícula'

El febrer destaca per ser el mes més curt de l'any, el mateix que la cartellera d'aquesta setmana. Acostumats a setmanes amb moltes novetats, aquest cap de setmana només arriben cinc pel·lícules. Poca quantitat però molta qualitat, ja que els films d'aquesta setmana són esperats per bona part del públic.

L'últim thriller de terror de M.Night Shyamala 'Múltiple' segueix amb el seu bon recorregut per les taquilles, però aquesta setmana arriba competència amb l'arribada de la terrorífica 'Rings' o la polèmica seqüela de 'Cincuenta sombras de Grey'. A més a més també arriba 'Moonglith' dirigida per Berri Jenkins i nominada a vuit Oscars. El llargmetratge recorre la vida de Chiron en tres episodis: la infància, l'adolescència i la maduresa d'un jove afroamericà que sobreviu a les drogues i trobarà l'amor en llocs inesperats d'un barri de Miami.

{{ tall -- moonlight }}

A la societat generalment li va la marxa, dit d'un altra manera li va el 'morbo', només cal mirar quins vídeos són els més vistos a plataformes com Youtube. Al cinema aquesta setmana tenim un clar exemple amb l'arribada de 'Cincuenta sombras más oscuras'. Segon lliurament de la trilogia 'Cincuenta sombras de Grey' que descriu la relació d'una recent graduada i el jove magnat dels negocis Christian Grey. Dakota Johnson i Jamie Dornan són els protagonistes centrals, acompanyats en aquesta segona entrega per Eric Johnson, Bella Heathcote i Kim Basinger. 

El film continua justa on va acabar la primera part, amb un Grey ferit després del rebuig d'Anastasia, per això el jove fa tot el possible per recuperar-la. Quan la parella comença una relació més estable, apareixeran fantasmes del passat que posaran en perill el futur de la parella.

Aquells que busquin terror,  aquesta setmana el trobaran amb la seqüela 'Rings'. Un nou capítol de la franquícia de terror 'The Ring', basada en les pel·lícules de terror japonès 'Ringu'. El llargmetratge, dirigit per F. Javier Gutiérrez, se centra en una jove que, preocupada per la seva parella, decideix ajudar-lo en la recerca d'una obscura subcultura que té com a centre d'atenció una misteriosa cinta de vídeo que, suposadament, mata a l'observador set dies després de veure-la. La jove descobreix, llavors, que hi ha una pel·lícula dins la pel·lícula que ningú havia vist abans.

I per els més petits i no tan petits arriba 'Batma: La Lego película' dirigida per Chris McKay amb el mateix esperit irreverent i divertit de 'La Lego pel·lícula' de l'any 2014 ara és Batman qui ha de lluitar no només amb els criminals de Gotham City, sinó també amb la responsabilitat de criar, ell sol, un nen orfe, Robin.Després de la bona acollida de la primera pel·lícula 'Lego Pel·lícula' warner bros no ha perdut el temps per fer un spinoff d'un dels seus personatges i segurament no serà l'únic. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar