Publicitat
Publicitat

La secció de Rem de l'Escala té nous reptes

Aquest 2017 la secció de rem del CER L'Escala té tres grans reptes, consolidar la secció amb l'inici de competicions, obrir el rem als joves del poble i formar part de les activitats tradicionals de la vila.

La secció de rem del CER L'Escala té grans reptes per aquest 2017, després de la seva presentació oficial ara fa uns mesos l'equip comença agafar forma amb més d'una trentena d'adults inscrits i entrenaments setmanals els diumenges de 9 a 10 del matí. El proper pas serà la competició a la primera regata del club i participar en la lliga de l'Alt Empordà.

{{ tall Isaac Royo responsable de la secció de rem }}

Els adults són una part molt important per poder crear un equip sènior, actualment mixt amb homes i dones. Però no menys important són els joves, els quals consoliden el projecte i són el pilar per la continuïtat del rem a l'Escala. Per aquest motiu des de l'organització del club, ja s'han posat en contacte amb l'Institut de l'Escala per presentar un projecte als alumnes a partir de 12 anys i aconseguir crear l'assignatura de rem. Una manera perquè els més petits provin aquest esport i captar futurs atletes.

Deixant de banda la basant esportiva, el club també vol obrir portes a la tradició, doncs el llagut català és una embarcació tradicional lligada a la pesca. És per això que el club no només treballa per participar en les festes de l'Escala.

Ara el club està buscant patrocinadors, per tal de cobrir despeses de manteniment de l'embarcació, equipació i altres materials. Qualsevol interessat pot parlar directament amb ells i arribar a un acord de patrocini. Aquells que han estat des de bon principi amb l'equip han estat l'Ajuntament i el CER els quals han donat suport a la secció, ja que el rem amplia l'oferta esportiva present a l'Escala.

Si algú està interessat en apuntar-se a l'escola de rem del CER, pot demanar informació a qualsevol dels membres actuals del projecte o pot anar un diumenge al mati a les 9h a les instal·lacions del Port on el club entrena cada cap de setmana. Els organitzadors també donen l'oportunitat de provar un entrenament, només s'ha de saber amb temps per organitzar el dia. Actualment l'activitat és gratuïta, ja que el que volen els impulsors del projecte és que la gent de l'Escala s'animi a participar-hi. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar