Publicitat
Publicitat

Assemblea de la Llar del Jubilats

Els partits televisats del Barça i una agenda apretada d'actes fan ajornar l'assemblea de la Llar del Jubilats almenys fins al mes de març. Estava programada inicialment per aquest dissabte vinent però hauria coincidit amb l'hora del partit Barça-Athletic Club. La junta prefereix no fer coincidir ambdós esdeveniments.

Anunci 0s

Que el futbol mou passions és una certesa que als amants i detractors d'aquest esport tenen ben comprovat. Que a l'hora que juga el Barça s'atura bona part de l'activitat del país, és una certesa. I que si un acte coincideix a l'hora d'un partit del Barça té tots els números per no comptar amb la més mínima assistència també és una trista constatació. Davant tot això, la junta directiva de la Llar del Jubilat ha decidit prendre la iniciativa i suspendre l'assemblea anual de socis que s'havia programat per aquest dissabte a la tarda. I és que a la llar del jubilat tenen molt de seguiment les retransmissions dels partits del Barça, que es passen en pantalla gegant al bar de la llar. Aquest dissabte, l'assemblea hauria coincidit amb el partit que disputa el Barça contra el Bilbao. I un cúmul de coincidències provoca que en tot el mes de febrer no hi hagi cap dissabte lliure per a poder-la fer, de manera que s'ajorna almenys fins al mes de març.

A l'Assemblea de la Llar hi ha punts preceptius com l'aprovació dels comptes de l'any passat, del pressupost de l'any en curs així com el calendari d'activitats programades. La Junta comunicarà amb antelació suficient la data final de la convocatòria, avui encara no decidida.

Comentaris del vídeo© 2018 canal10.cat - Avís legal - Contactar