Publicitat
Publicitat

Continuïtat a la Penya Blaugrana de l'Escala

La junta actual de la penya blaugrana de l'Escala presidida per David Falgàs, renova després  de l'aprovació dels socis durant l'assemblea general. L’acte, va tenir lloc a la seu social i era seguit per un bon nombre de socis. La penya promet continuïtat amb les activitats i certes novetats. 

El local social de la penya blaugrana de l'Escala va acollir l'assemblea general de l'entitat, on un dels punts més destacats era l'elecció de la nova junta. Al no presentar-se cap candidatura, l'actual junta presidida per David Falgàs renova amb certs canvis de membres després de la dimissió voluntària del vicepresident Manel Ramírez i el secretari Robert Carmona. Els socis assistents van aprovar les incorporacions de Josep Falgàs i Xavier Bessa.

 

Seguint l'Ordre del Dia de la convocatòria, el president David Falgàs i el tresorer Benjamí Gallegos van desenvolupar un detallat informe sobre l'estat econòmic de la penya, les activitats realitzades al llarg de l'any i els avantatges de ser soci de la penya. El president també va reforçar l'objectiu marcat des de fa temps per la penya, arribar als 500 socis.

 

Pel que fa a activitats de cares aquest proper any, la penya vol mantenir una línia continuista amb aquelles activitats consolidades i que funcionen com són la sortida al Palau, l'assistència al Trofeu Joan Gamper o les havaneres que enguany arriben amb algunes novetats. Falgàs també comentava les modificacions a l'activitat de la Marató que enguany no va acabar d'assolir els objectius marcats per la junta, per això s'està treballant en buscar una oferta més atractiva per tal que els escalencs col·laborin mitjançant la penya blaugrana de l'Escala amb Marató de Tv3. La nova activitat d'aquest 2017 arribarà el proper 25 de març a la sala polivalent amb un campionat de botifarra. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar