Publicitat
Publicitat

Autobús per anar al judici del 6 de febrer

L'ANC de l'Escala organitza un autocar per anar a donar suport als encausats pel 9-N. El judici serà el dia 6 de febrer. Les inscripcions es poden fer fins al 2 de febrer al CER, de 7 a 8 del vespre. 

El dilluns 6 de febrer, tindrà lloc el judici a l'expresident de la Generalitat Artur Mas, l'exvicepresidenta Joana Ortega i l'exconsellera Irene Rigau per haver permès la celebració de la consulta sobiranista del 9 de novembre de 2015. Una citació que les entitats sobiranistes interpreten que suposa un judici, de fet, a la democràcia mateixa i a la voluntat d'un poble d'expressar-se lliurement a través de les urnes. Per això, s'ha fet una crida a la mobilització de tots els qui van participar en aquella consulta i a tots els demòcrates en general.

A nivell escalenc, la territorial de l'ANC vol recolzar la mobilització del dilluns dia 6 organitzant un autocar per tothom qui vulgui afegir-s'hi.

Per tenir plaça a l'autocar s'ha de fer reserva de plaça. Es pot fer fins dijous 2 de febrer, de set a vuit del vespre, al CER. La citació judicial està prevista dilluns 6 de febrer de bon matí. Si s'apunta prou gent, se sortirà de l'EScala. Si no s'omple l'autocar els que s'hagin apuntat a l'EScala s'ajuntaran amb els inscrits a l'ANC de Figueres. S'haurà de ser ben matiner. I és que s'ha de ser a un quart de nou del matí a Barcelona. Per això l'hora prevista de sortida des de l'EScala o des de Figueres és a dos quarts de sis del matí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar