Publicitat
Publicitat

Bon Balanç de l'inici d'activitats de l'Esbotzada

Bona afluència de joves a l'Esbotzada des de la posta en marxa d'aquest espai jove. Les activitats programades es tiren endavant amb bona participació i actualment se'n  preparen de noves que es posaran en marxa en les properes setmanes. Entre d'altres es farán un programa de ràdio i un altre de televisió, amés de campionats de futbolí o PlayStation.

L'Esbotzada, l'espai jove inaugurat fa unes setmanes, està rebent una bona resposta del jovent escalenc, que en pocs dies se l'ha fet seu.S'ha convertit en un punt de trobada, d'esbarjo i també per fer feina o adquirir coneixements, participant a la primera de les sessions de formació que ha consistit  en un curs de monitor de lleure.Passar estones amb els amics parlant, jugant al futbolí, mirant la televisió, navegant per internet o fent treballs de l'escola en grup s'està convertitnt en habitual.Per fer-ho encara més fàcil, ara s'obre els dimarts en lloc dels dissabtes, quan hi anava poca gent.Les activitats que s'hi programen les van decidint els mateixos joves a través d'una urna de suggerències. S'acabaran de concretar en l'assemblea que es celebrarà properament.

Encara hi ha molts joves que no han descobert aquest espai o no s'han decidit a fer-ne us.Es convida a tots a conèixer-el i gaudir-lo.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar