Publicitat
Publicitat

Taller de dansa a càrrec del col·lectiu Cos Empúries Esmou

L'associació Cos Empúries Esmou inicia dos tallers de dansa a la sala polivalent. Aquesta setmana se n'ha fetdues sessions de portes obertes a mode de tastet perquè tothom pugui provar-ho abans de formalitzar la inscripció. Els tallers s'allargaran fins al mes de juny.

Anunci 0s

Consciència corporal, dansa i improvisació són les matèries que s'impartiran, a partir de la setmana vinent a la sala polivalent. Es farà amb dos tallers promoguts per l'entitat Cos Empúries Esmou, de recent creació. Aquests tallers es faran els dimarts i dijous, de dos quarts de set a les vuit i són dirigits a públic adult, a partir de 18 anys. Els dimarts més per consciència corporal, amb el lema "Sóc cos" i els dijous per al taller de dansa, amb el nom de "Creant dansa". No cal cap experiència prèvia, només el desig d'experimentar amb el propi cos.

L'activitat s'ha engegat, de fet, aquesta setmana, amb dues sessions gratuïtes i de portes obertes perquè aquells qui vulguin puguin provar-ho. La primera es va fer dimarts i la segona aquest dijous, en l'horari que serà habitual del taller. L'inici oficial dels tallers serà dijous vinent, 2 de febrer, el "creant dansa" i el dijous 7, el "Sóc cos". Les inscripcions es poden fer al web de l'associació, www.esmou.cat

Comentaris del vídeo© 2018 canal10.cat - Avís legal - Contactar