Publicitat
Publicitat

L'Escala comença les reunions sectorials en el marc del Pla de Màrqueting Turístic

Aquesta setmana l'Ajuntament de l'Escala comença les reunions sectorials en el marc del Pla de Màrqueting Turístic. La consultora Chias Marketing és l’empresa que està coordinant aquest projecte i ara el pla està en la fase d'anàlisi. És per això que demà i dijous s'han programat una sèrie de sessions sectorals que han de servir per conèixer l'opinió dels veïns de l'Escala. 

Anunci 0s

Aquesta setmana comencen una sèrie de reunions sectorials, en el marc de l'elaboració del Pla de Màrqueting Turístic que impulsa l'Ajuntament de l'Escala. En total seran 4 sessions que tindran lloc a l'Oficina de Turisme entre dimecres i dijous d'aquesta setmana i en què es conviden representants de diferents àmbits empresarials, econòmics, turístics i socials de l'Escala. L'objectiu d'aquestes trobades és conèixer les inquietuds i opinions dels veïns.

L’Escala vol continuar millorant com a destinació turística de qualitat i oferir noves experiències i per això l’Ajuntament ha endegat aquest pla de màrqueting, que vol ser un procés de reflexió i planificació. Serà un full de ruta, consensuat amb el sector privat, que establirà les bases per aprofitar millor els recursos existents per crear productes turístics i transformar-los en ofertes que es puguin comercialitzar als mercats, amb la intenció d’incrementar la competitivitat de la destinació.

La consultora Chias Marketing és l’empresa especialitzada que està coordinant aquest projecte. 

Comentaris del vídeo© 2018 canal10.cat - Avís legal - Contactar