Publicitat
Publicitat

L'UBET entrega el viatge a Nova York

Una persona de Vic que va comprar a l'Escala és qui s'ha emportat el viatge a Nova York que la UBET ha sortejat entre els clients que han escollit l'Escala per fer les seves compres. Aquest matí s'ha fet l'acte protocolari de l'entrega al comerç.

La botiga de l'Avinguda Girona Nou Empordà Bikes ha estat la que ha entregat la butlleta guanyadora del viatge a Nova York per a dues persones al sorteig de Festes de l'UBET.Les butlletes les van anar repartint els comerços adherits als seus clients, des del Pont de la Puríssima fins el dia de Reis.El número premiat ha estat el que ha coincidit amb el primer premi del Sorteig del Nen, el 8354.Els comerciants estan satisfet de la campanya i ja en preparen 3 més pels propers mesos.

El guanyador és un client de Vic comprador  habitual als comerços de l'Escala, on té una segona residència .

El premi també té anècdota, ja que ha compensat el fet que la bicileta que va comprar li va arribar molt més tard del previst.

Per Nou Empordà Bikes la satisfacció és doble, per haver repartit el premi i perquè també ha guanyat un viatge a Nova York.El client de Vic ja ha dit a la UBET que passarà a recollir el premi en els propers dies.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar