Publicitat
Publicitat

Incrementada la partida per a la Brigada Social

L'ajuntament de l'Escala torna a posar en marxa la Brigada Social. En les properes setmanes i durant la resta de l'any s'aniran contractant persones actualment a l'atur perquè donin suport a la Brigades Municipal d'obres. En parlava l'alcalde Víctor Puga al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà.

Durant aquest primer trimestre de 2017 a l'Escala es tornarà a posar en marxa una nova Brigada Social.

Les persones contractades treballaran bàsicament fent taques de reparació a la via pública tot ajudant la Brigada Municipal.

Totes aquelles persones interessades i que estiguin a l'atur s'han d'adreçar a l'Àrea de Serveis Socials on hi ha habilitada una borsa de treball.

Enguany s'hi ha destinat una partida de diners més important que en exercicis anteriors.

Ho explicava l'alcalde Víctor Puga a La Casa de la Vila de Canal 10.

L'alcalde ha donat la seva opinió sobre la possibilitat que en properes eleccions el mètode d'elecció de l'alcalde sigui directe i que els mandats siguin de 6 anys, a l'estil del que es fa a França. Creu que si es tira endavant serà positiu.

Entre d'altres l'alcalde també valorava com ha quedat l'obra de fusió de les Places de l'Església i de l'Ajuntament, on encara queden detalls per acabar i demana temps perquè els escalencs es faci seu aquest espai renovat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar