Publicitat
Publicitat

Guitarres escalenques de prestigi

A més de ser el propietari de la botiga d'instruments musicals Sona bé, l'escalenc David Abulí també és un lutier de prestigi que des de fa uns anys es dedica a la construcció de guitarres amb la marca Aura Custom Guitars. 

Pocs escalencs saben que a la botiga d'instruments musicals del carrer de la'juntament, Sona bé, no només s'hi venen guitarres, sinó que se n'hi venen que són peces úniques. I és que el seu propietari, en David Abulí, és un lutier de prestigi que des de fa anys també elabora guitarres artesanalment al seu taller. Sota la marca Aura Custom Guitars, en David es dedica a la construcció de guitarres des de zero, i també a la transformació d'instruments ja existents. Treballa amb materials de diferents qualitats, tant pel que fa a fustes com a la resta de components metàl·lics i electrònics, per a ajustar-se al màxim al pressupost de cada client. Un dels músics assidus al taller d'en David és el guitarrista altempordanès Joan Cardoner.

El guitarrista d'Els guardians del pont explica que per ell les guitarres d'en David són perfectes.

És per això que és el millor ambaixador que aquestes guitarres puguin tenir.

Per en David Abulí, tenir clients de llarga trajectòria i renom com és en Joan Cardoner, representa un orgull i un reconeixement a la feina ben feta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar