Publicitat
Publicitat

Engega la Mostra de Cuina de Nadal

La mainada ha estat la protagonista de la primera entrega de la Mostra de Cuina de Nadal de 2016. Alumnes dels tallers Ai que Macu i del Cuina Kids han preparat la taula de Nadal i uns aperitius ben especials. La pluja ha deixat molt public potencial a casa.

Ja és en marxa a l'Escala una nova edició de la Mostra de Cuina de Nadal, la que fa número 22.

Enguany, la primera de les tres jornades, celebrada ahir al vespre, va ser ben especial, i és que aquest primer dia s'ha dedicat a cuiners ben joves, amb la participació de nens d'entre 3 i 11 anys.

Amb l'ajut d'uns monitors els joves cuiners han mostrat com presentar la taula el dia de Nadal amb elements que han fet ells mateixos, com porta-tovallons, les estovalles, unes espelmes o un arbre de Nadal com centre de taula.

Aquesta primera part s'ha fet amb la tècnica de l'Scrapbook, amb la col·laboració de Ai que Macu,

D'aquí, cap a la cuina, on la mainada que participa als tallers de CuinaKids han  preparat  un bon assortit d'entrants per una jornada tant familiar com és el dia de Nadal.

Ha estat ben variat.

S'ha començat amb un cocktail de fruits vermells i s'ha seguit amb rotllets de pa de motlle, mini pizza de Nadal, Tartaletes farcides, Piruletes salades, uns Canelons de pernil i formatge amb salsa d'espinacs, tancant amb un postre contundent, uns torrons cruixents de xocolata.

El públic, no massa nombrós en aquesta primera sessió,  en un dia que la pluja ha fet que molta gent es quedés a casa, ha aplaudit llargament als joves artistes de la cuina.

Al final, com sempre, s'han sortejat els plats.

Avui dimarts  i demà dimecres a la tarda-vespre es celebren dues jornades més.

Avui  amb les tapes guanyadora i més original del concurs de la tapa de l'anxova i cuiners afeccionats i restaurant de la vila, i demà amb la participació dels guanyadors del primer concurs Mostra't Cheff celebrat el passat cap de setmana, tancant amb més cuineres i un cocktail de cava que presentarà Eivissa Cafè.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar