Publicitat
Publicitat

El projecte sèpia a Polònia

El projecte sèpia és destacat com una iniciativa pionera al primer Congrés d'Associacions de Pescadors d'Arts Menors d'Europa, celebrat a Varsòvia. El seus responsables estan treballant ja en la segona temporada del projecte, ara en la fase de trobar-ne el finançament necessari.

Pescadors d'arts menors de l'Escala i de l'Estartit, agrupats en la recentment creada Associació d'Arts Menors de la Costa Brava van assistir el mes passat al primer congrés del Low Impact Fishers Europe, el LIFE, celebrat a la capital de Polònia, Varsòvia. Una trobada per posar en comú inquietuds i problemàtiques del sector de les arts menors. Des de l'Escala, van assistir-hi Isaac Moya i Marc Castells, que es van trobar amb la grata sorpresa de comprovar com el Projecte Sèpia és ja un model de referència a Europa.

Del projecte sèpia se n'ha dut a terme només la prova pilot, durant la temporada passada. I amb tant sols una edició, ja s'està veient com l'objectiu inicial està superant l'àmbit estrictament pesquer.

La bona acollida del projecte, fa que els seus responsables estiguin treballant intensament en el seu desenvolupament. Ara es troben immersos en una de les fases més importants: trobar el finançament necessari per a poder-lo mantenir.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar