Publicitat
Publicitat

S'acaba el període de propostes pels Pressupostos participatius

Tancat el procés de recepció de propostes pels pressupostos participatius de 2017 a l'Escala, és moment d'iniciar  una nova fase, la de selecció dels que s'ajusten als criteris marcats d'inici. Començarà la setmana vinent.

Ahir dimecres dia 30 es va tancar el període establer per tal de fer propostes de cares als Pressupostos Participatius de 2017 de l'Ajuntament de l'Escala.

D'aquest manera es tanca la primera fase, que s'iniciava el 7 de novembre just després de la sessió informativa on es donava a conèixer el procés.

Des de l'equip de govern s'ha mostrat satisfacció pels inputs rebuts,tant de persones que han fet la seva proposta, de la repercussió a les xarxes socials i de les visites a l'apartat específic obert a la plana web municipal.

En cinc punt de l'Escala s'havien repartit urnes que s'han recollit aquest matí.

Les propostes aportades per particulars, associacions i també grups polítics s'analitzaran a partir de la setmana vinent.

Es farà una tria inicial tenint en compte les que són factibles, que s'ajustin als pressupost previst de 400mil euros, i que tal com es demanava, siguin aportacions amb visió de poble i estratègiques pel tal que tinguin un retorn pel conjunt de ciutadans.

Feta la primera selecció de propostes es disposarà d'una llista a partir de la qual s'engegarà un nou procés participatiu a  base de tallers de debat, que es tancaran amb una votació final que decidirà quines seran les inversions que es tiraran endavant.

Es calcula que aquest últim pas es donarà durant el mes d'abril.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar