Publicitat
Publicitat

Dijous vinent torna el Mercat de Nadal de l'Escala

El dijous 8 de desembre torna el Mercat de Nadal a l'Escala. Una vintena de parades s'instal·laran a la plaça Pekín i el carrer Maranges fins al diumenge 11 de desembre. A més, s'han programat activitats per complementar el mercat. Es pot trobar tota la informació al tríptic que s'ha editat especialment per les festes de Nadal i a la pàgina web visitlescala.com

Del 8 a l'11 de desembre, aprofitant el Pont de la Puríssima, l'Escala organitza un any més el Mercat de Nadal. Amb l'objectiu de dinamitzar el centre del municipi, s'instal·laran parades entre la plaça Pekín i el carrer Maranges. 18 corresponen a comerciants i associacions de l'Escala i només 3 vénen de fora. I per ajudar a animar els carrers i atraure més visitants, el Mercat de Nadal es complementa amb activitats.

El tret de sortida de les activitats nadalenques es fa demà a la tarda, a les 5, amb l'encesa dels llums de Nadal a la plaça Víctor Català. També es donarà la benvinguda al tió i s'encendrà el fil musical que aquest any ambientarà els carrers del nucli antic. A més del tríptic informatiu, podreu trobar totes les activitats a la pàgina web visitlescala.com.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar