Publicitat
Publicitat

Millores per valor de 950 mil euros al dic del port

La Generalitat consigna una partida de 950 mil euros en millores en la protecció del dic del port de l'Escala. El pressupost 2017 també inclou una partida per a fer el carril d'acceleració al davant del cementiri municipal.

L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha rebut amb satisfacció la confirmació que el Govern de la Generalitat es comprometi a millorar el dic exterior del port de l'Escala. El projecte de pressupost per a 2017 inclou una partida de 950 mil euros per a tal efecte.

Hi ha una altra obra que la Generalitat ha d'executar l'any vinent a l'Escala: el carril d'acceleració davant el cementiri municipal, a la carretera de Viladamat. L'obra està inclosa dins una partida genèrica d'obres en carreteres i per això no ha aparegut en el llistat de principals inversions per a l'any vinent. De tota manera, l'Ajuntament té la confirmació del secretari d'infraestructures i de mobilitat que aquesta obra es farà l'any vinent.

A l'entrevista setmanal del programa "Alcaldia", emès ahir per Ràdio l'Escala, l'alcalde va confirmar un altre aspecte en l'àmbit de la mobilitat. Arrel d'un estudi elaborat pel RACC s'apuntava com l'Escala és un municipi amb dèficits de senyalització. L'estudi incloïa tant vies urbanes com vies interrurbanes, on la responsabilitat correspon a administracions superiors a la local. De tota manera, des del consistori s'ha rebut aquell estudi com un toc d'alerta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar