Publicitat
Publicitat

El Càmping Illa Mateua dona 20.000 euros a entitats solidàries

El Càmping Illa Mateua dóna 20mil euros a cinc entitats socials del territori. A l'acte celebrat ahir a la sala d'actes municipal hi va assistir la Consellera de de Treball, Afers Socials i Família Dolors Bassa. 

La Consellera de de Treball, Afers Socials i Família Dolors Bassa va assistir ahir al vespre a la donació de 20mil euros del Càmping Illa Mateua a cinc entitats i ONGs.

Dins el marc del projecte de responsabilitat social del càmping,  des de 2004 es cedeix per fins benèfics un percentatge de la facturació.

Enguany les entitats beneficiades han estat Càritas l'Escala, la Fundació Àstrid 21que treballa amb persones amb síndrome de Down, Aïma, que ofereix suport a malalts mentals a l'Àfrica Occidental, Tarragona Missionera amb un projecte de construcció d'un centre de formació i assistència social a Rwanda, i a l'associació GoodBites, vinculada a la Fundació Vicenç Ferrer que té un programa de nutrició de les vídues de les castes més baixes de l'Índia.

Es va fer menció especial als treballadors del Càmping, que per iniciativa pròpia van cedir part del seu sou que es va incloure a la donació.

El gest del Càmping Illa Mateua, revertint de nou a la societat  part dels beneficis que les empreses n'extreuen amb la seva activitat, va ser molt ben valorat per la Consellera, que creu que aquesta és una assignatura pendent a Catalunya.

En el mateix sentit s'explicava Martí Guillem.

L'acte va ser presentat per l'alcalde de l'Escala Víctor Puga, que elogiava el gest del Càmping Illa Mateua, que amés de la sensibilitat social aposta per accions que preservin el mediambient.

També hi van ser presents el President dels Càmpings gironins Miquel Gotanegra i el president del Consell Comarcal Ferran Roquer.

El president del Consell Comarcal recordava a la Consellera que l'Alt Empordà és una de les comarques amb més desocupació i amb menys nivell educatiu.

La consellera, sabedora del problema, comentava el caràcter social dels pressupostos per 2017 que presenta la generalitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar