Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes per al Casal de Nadal

L'Ajuntament promou un casal infantil per als dies laborables de les vacances de Nadal. Pretén obrir una alternativa d'oci per aquelles diades i afavorir la conciliació laboral a les famílies que ho necessitin. Les inscripcions s'han obert aquesta setmana.

Les famílies amb mainada en edat escolar tindran aquest nadal vinent una nova oferta d'oci: el casal de Nadal. Promogut des de l'Ajuntament i gestionat per l'empresa Ociesport, es farà del 27 de desembre al cinc de gener, tots els dies laborables. Està pensat bàsicament amb dos objectius: oferir una oferta fins ara inexistent d'oci infantil i facilitar la conciliació laboral d'aquelles famílies on pare i mare treballen.

El casal es farà bàsicament en dos espais: sala polivalent i pavelló municipal de l'Esport, en horari matinal, de dos quarts de deu a la una.

Les inscripcions per participar en aquest casal s'han obert aquesta setmana. S'han de fer al despatx de l'àrea de JOventut, al segon pis de Can Masset. El preu del casal és de 35€ per aquells que s'apuntin per una setmana i de 70 si es fan les dues setmanes. Les places són limitades i s'atendran per rigorós ordre d'inscripció. Tots els detalls del casal es poden trobar al web ociesport.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar