Publicitat
Publicitat

L'Escala disposarà d'un Servei Local d'Orientació Familiar

L'Escala tindrà un Servei Local d'Orientació Familiar a partir del mes que ve. Es tracta d'una opció que posa la Diputació de Girona a disposició dels municipis que ho vulguin. La xerrada informativa per explicar el funcionament del servei i les possibilitats que ofereix serà dijous de la setmana que ve, dia 27, en una aula del tercer pis de Can Masset.

A partir del mes de novembre, l'Escala disposarà d'un Servei Local d'Orientació Familiar. Es tracta d'una opció que ofereix el Dipsalut, un organisme que depèn de la Diputació de Girona, i que els municipis s'hi poden acollir. Aquest servei consta de tres branques: l'escola de pares i mares, l'atenció personalitzada a les famílies que ho demanin i xerrades informatives sobre temes diversos. A l'Escala, conduirà aquest servei la Gisela Rodríguez, psicòloga especialitzada en criança i assessorament familiar. L'espai de pares i mares s'oferirà cada 15 dies, de novembre a juny, i està dirigit a famílies amb infants de 0 a 18 anys. Tal com explica Gisela Rodríguez, vol ser un lloc de trobada, debat i suport.

Per a les famílies que ho demanin i ho necessitin, també hi ha la possibilitat de fer sessions individualitzades per tractar la problemàtica que els afecti. I el servei encara ofereix una tercera branca. Es tracta de les xerrades que abordaran temes concrets escollits pel grup de pares i mares, i que estaran obertes a la població en general.

Per explicar el funcionament del Servei Local d'Orientació Familiar i definir els horaris, dijous de la setmana que ve, dia 27 d'octubre, es fa una sessió informativa al tercer pis de Can Masset.

Aquest servei ja s'ofereix a altres municipis de l'Alt Empordà, com és l'Armentera o Bàscara.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar