Publicitat
Publicitat

Xavier Ballesta posa en dubte els pressupostos participatius

Xavier Ballesta de Junts per l'Escala posa en dubte que realment els pressupostos del 2017 es facin a partir de la participació ciutadana, tal i com va anunciar, fa unes setmanes, l'equip de govern. D'altra banda, en una entrevista a la Casa de la vila, de Canal 10 Empordà, Ballesta felicita l'ajuntament per com s'està fent el procés de revisió del POUM.

El regidor de Junts per l'Escala-ERC a l'Ajuntament de l'Escala, Xavier Ballesta, posa en dubte si funcionarà la idea d'obrir els pressupostos municipals a la participació ciutadana. Un anunci que va fer l'equip de govern fa unes setmanes a l'hora d'elaborar els comptes per l'exercici del 2017. Ballesta ho justifica perquè diu que ell és regidor i moltes vegades s'assabenta de les coses pels mitjans de comunicació o per veïns del municipi, ja que el govern no li comunica la informació important directament. I considera que si als grups de l'oposició no se'ls transmet la informació, encara menys es farà a la ciutadania.

Xavier Ballesta ho va dir dilluns, al programa Casa de la Vila de Canal 10 Empordà. A l'entrevista, el regidor de Junts per l'Escala també va parlar de la nova web de reserves municipal. Considera que no acaba de funcionar i reclama la creació d'una aplicació per a mòbils perquè els visitants puguin trobar tota la informació de la població de manera més fàcil i ràpida.

Ballesta també va valorar les ordenances per l'any que ve, que s'han d'aprovar properament. I les obres a la platja i la segona fase al Port d'en Perris. Al programa, el regidor també es va referir al procés de revisió del pla general. I va voler felicitar l'equip de govern per com s'està fent aquesta feina.

La Casa de la Vila es pot tornar a veure en les repeticions de Canal 10 Empordà o bé a través de la pàgina web de la televisió.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar