Publicitat
Publicitat

Inici del cicle de tardor dels Clàssics l'Escala Empúries

L'edifici històric de l'Alfolí de la Sal, en ple nucli antic de l'Escala ha acollit aquest cap de setmana el primer dels concerts del cicle de tardor dels "Clàssics l'Escala-Empúries". Un concert de piano a quatre mans amb música de Rossella Spinosa i el cinema mut de Hitchcock n'han estat els protagonistes.

Els concerts  del cicle Clàssics l'Escala Empúries han començat aquest cap de setmana el seu cicle de tardor-hivern, un any més els concerts es desplacen de l'església de Sant Martí d'Empúries a l'edifici històric de l'Alfolí de la sal dins el nucli antic de l'Escala. Els primers en actuar han estat els pianistes Alessandro Calcagnile i Rosella Spinosa, que han ofert el concert Música i cinema mut, un concert especial doncs es combinava dues arts la música i el cinema. La banda sonora eren peces originals de la mateixa Spinosa, mentre a la pantalla es projectava la pel·lícula The lodger, una obra original d'Alfred Hitchcock, datada de l'any 1927. Un film que a casa nostra va arribar sota el nom de El enemigo de las rubias. 

S'han programat un total de 5 concerts a l'Alfolí de la sal, tots amb trets característics i prou destacats per continuar amb la mateixa línia de qualitat dels concerts de Sant Martí d'Empúries.

El cicle de tardor es completarà amb un concert de sonates de Beethoven, un altre amb grans romàntics amb el piano de Nora Bosch, El Trencanous amb el quintet 4+1 i un últim el dia 1 de gener amb el quartet de veus La Mata de Jonc, dirigit per Ramon Manent. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar