Publicitat
Publicitat

L'excés de velocitat i l'ús del mòbil són les causes principals d'accident

La Generalitat escoltarà les reivindicacions dels alcaldes per a millorar la seguretat de les carreteres del Baix Ter però la directora general de Trànsit alerta que les principals causes d'accident són l'excés de velocitat i l'ús d'aparells electrònics.

En una entrevista a la Xarxa de Comunicació Local, la directora del Servei Català de Trànsit, Eugènia Doménech, va dir que s'estudiarà la petició dels alcaldes del Baix Ter per millorar la seguretat de les carreteres de la zona. Però va alertar que les causes més freqüents dels accidents amb víctimes són l'excés de velocitat i l'ús d'aparells electrònics, com són els mòbils o el GPS.

Recordem que fa uns dies, els alcaldes dels municipis de l'Escala, Torroella de Montgrí, Ullà, Bellcaire d'Empordà, Verges i la Tallada es van reunir per acordar accions per reivindicar la millora de les carreteres que connecten aquests municipis. Es tracta de vies amb molt volum de trànsit, sobretot durant l'estiu, i les característiques d'aquestes carreteres les fan molt perilloses i han esdevingut punts negres. I és que són estretes, algunes sense voral d'emergència, amb molts encreuaments i corbes. La idea d'aquests alcaldes és demanar a altres municipis que se sumin a la seva reivindicació, especialment als de les poblacions compreses entre la Pera, Gualta i Medinyà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar