El FC L'Escala suma 3 punts més

El FC L'Escala guanya al Palafrugell després d'una gran actuació d'Argi, qui va convertir-se en heroi de la tarda marcant 4 gols.

El FC L'Escala va fer vibrar per primera vegada les grades del Nou Miramar, després de marcar 4 gols al Palafrugell. L'heroi de la tarda va ser Albert Argelés, Argi, qui va fer un pòcker encertant quatre dianes a la porteria del palafrugell. El matx començava igualat i amb un rival molt ben situat al camp, però les forces dels homes de Ferran Corredor van anar apagant-se fins que al minut 45 de la primera part després d'un rebot Argi recull la pilota i l'empeny dins la porteria. Després del descans, el partit va agafar un altre aire amb aproximacions de l'equip visitant, sobretot del dorsal 10 el capità de l'equip Chami qui va posar al porter Joan Ureña a prova.

Al voltant del minut 60 després d'una passada de Nil Pàmies, Garcia xuta malament i el refús arriba a Argi qui no s'ho pensa dues vegades i fa pujar el 2-0 al marcador. I quan ja el partit semblava acabat el 89 Sergi Ramirez recupera una pilota que va a peus de Alex Darnés qui l'ofereix a Argi fent pujar el 3-0, un minut més tard un gran cop de cap situa el 4 - 0 final.